• REFERENTIES

    Onze klanten bedienen we met een unieke reeks oplossingen. Oplossingen voor het leggen, onderhouden, schuren en vervangen van houten vloeren. Klanttevredenheid en duidelijke afspraken zijn voor ons het uitgangspunt. Lees de referenties van onze klanten:

    Referenties Werkspot.nl

Geef uw reactie:

Bekijk onze recenties op werkspot.nl:

Werkspot_LOGO

button

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 15 reviews
TOP!

Als een van de eerste reageerde Goed Schuren op de klus op Werkspot.nl. Het eerste contact was helder en reëel. Afspraken werden strak nagekomen en de klus is keurig uitgevoerd. Zelf een foutje van onze kant (na uitvoering had zowel mijn vrouw als ik het resterende bedrag betaald) werd in vliegende vaart verholpen.

by Veerle Huigen on Blank Business Name
Prima service.

In onze nieuwe woning moest de vloer opgeschuurd en opnieuw in de olie worden gezet. Kon op de afgesproken datum en de werknemer van Goedschuren was goed op tijd. Het enige minpunt: in de keuken is nog steeds heel goed slijtage zichtbaar en daar had in onze ogen met een extra laag olie (of misschien op een andere manier) wel iets aan gedaan kunnen worden.

by D. Gorter on Blank Business Name
Echte aanrader!

Offerte gevraagd, binnen een dag ben ik gebeld om alles te bespreken en evt. vragen te beantwoorden. Ze komen afspraken na, leveren keurig werk en zijn vriendelijk. Goede prijs/kaliteit- verhouding. Kortom een echte aanrader!

Paint-floor

Zeer tevreden over het werk van goedschuren.nl (Thijs). In het weekend de oproep geplaatst op werkspot en donderdags kwam Thijs met een collega al kijken naar de vloer en gaf advies. Maandje later hebben wij de afspraak ingepland en binnen drie dagen hadden wij een mooie 'kiezel' kleur vloer. Zeer tevreden over het advies en het meedenken.

by Ronny Emmelot on Blank Business Name
parket schuren en lakken

Na een afspraak te hebben gemaakt kwamen Thijs en Ab langs om de vloer te beoordelen. Gelijk adviezen gekregen om over na te denken. Middels de site een afspraak ingepland. Thijs belde vooraf nog even of er nog bijzonderheden waren. Wij hadden besloten op advies de vloer te lakken ipv de oliën. Ook een kleur aanbrengen in de lak werd ons afgeraden. Op het laatste moment nog bedacht dat wij ook nieuwe plinten wilden laten aanbrengen. Ter plaatse een offerte gemaakte en een afspraak geregeld. Echt vakmensen en binnen een prima tijd. O ja, geen tijd onbenut laten maar keihard doorwerken. Deze mannen zou ik daarom kunnen aanbevelen.

by Hester on Blank Business Name

Super snelle service.
Maandag gebeld, vrijdagochtend waren ze er en binnen een paar uurtjes hadden we alweer een mooie vloer. Bedankt mannen!

by Margot ten Hoor on Blank Business Name

Snel afspraak kunnen maken via de website en snelle service, mannen waren op tijd. Nadat we belden over een stukje dat minder goed bewerkt was, kwamen ze snel weer langs om het op te lossen, dat was erg prettig!

Polijsten en oliën

Snelle reactie op offerte aanvraag, duidelijke uitleg via telefoon en er wordt heel goed met klant meegedacht. Mooie prijs, mooi resultaat en er wordt snel te werk gegaan. Heel vriendelijk, afspraken worden precies nagekomen en behulpzaam, top!

by B de Smit on Blank Business Name
heel blij

Blij omdat Thijs van goed schuren zeer snel reageerde op mijn aanvraag en dezelfde dag mensen stuurden om te kijken of onze vloer te herstellen was (zelf reeds gedaan en mislukt)Heel blij omdat op korte termijn de vloer opnieuw geschuurd en geolied werd.(kleurolie)Niet mijn eerste keus ,maar met een duidelijke uitleg, was ik gerustgesteld en kon men beginnen.Vlot gewerkt, met zorg, door 3 zeer vriendelijke mannen en met wat laatste tips zijn wij hopelijk weer jaren van de vloer af (op onderhoud na, natuurlijk)

by E. van Dongen on Blank Business Name
vloer geschuurd en gelakt

Binnen twee dagen al beschikbaar. Heren werkten netjes, gaven goed advies en werkten snel.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
error: