gs2

Goedschuren.nl – uw oude houten vloer is weer als nieuw

Hout is een natuurproduct. Daarom is elke houten vloer uniek. Die verdient dan ook een unieke aanpak wat onderhoud en renovatie betreft. Goedschuren.nl – al meer dan twintig jaar ervaring – weet dat als geen ander. Uw houten vloer weer als nieuw – het kan.

Een huis gekocht, helemaal leeg opgeleverd. Met een houten vloer. Dan pas valt op hoe slecht de staat van die vloer is. Veel mensen zitten dan met de handen in het haar: hoe moet ik dit aanpakken? Echte specialisten zijn er namelijk maar weinig. Goedschuren.nl is die specialist. Maak er kennis mee in oktober, de woonmaand. Goedschuren.nl komt bij u op bezoek, inspecteert uw vloer en u krijgt gratis onderhoudsadvies met betrekking tot het schuren en het eventueel aanbrengen van een coating.

Goedschuren.nl werkt met de modernste schuurmachines en gereedschappen – dus stofvrij. Bij iedere behandelde vloer krijgt u een gratis onderhoudsmiddel.

U kunt bij Goedschuren.nl ook terecht voor waterschades. Na bezoek kunnen we een rapport maken voor de verzekering. Tevens legt Goedschuren.nl alle denkbare houten vloeren.

Goedschuren.nl – www.goedschuren.nl – 0800 999 777 9 (gratis).